+32 (0)51 78 09 47 info@pw-equipment.be

Werkplaatsuitrusting - autoliften

In 2009 is PW equipment gestart op de Belgische markt als professionele partner van garage materiaal. We ontwikkelen ook gespecialiseerde machines, voornamelijk autoliften.

PW equipment is een sterk verticaal geïntegreerd familiebedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve autoliften en garagewerkplaatsen. Wij bezitten de competenties en middelen voor het uitvoeren van totaalprojecten in eigen beheer.

We proberen de klant zoveel mogelijk meerwaarde te bieden op vlak van advies, kwalitatieve producten en SERVICE!

- PW Equipment

Onze partners: Kaeser - Nederman - Hofmann Megaplan - Effemme - Pitlift - Consul - AC hydraulic - Stenhoj sweden - Texa - Armo - AC hydraulic

PW equipment startte in het begin als servicepartner voor FACOM garage materiaal in de belux. Vandaag zijn we geëvolueerd naar een totaalaanbieder van garage-uitrusting maar vertakken we ons ook verder in de industrie en de bouw.

We zijn een loyale partner van Kaeser compressoren, Nederman vloeistofverdeling en rookgasafzuiging, Effemme schaarhefbruggen, Pitlift pistonhefbruggen, Consul hefbruggen, AC hydraulic crics, Stenhoj Sweden gasanalyseapperatuur, Texa aircoservicemachines, Armo schaarhefbruggen.

Kwaliteit zonder zorgen

Uniek in onze sector is dat we zoveel mogelijk doen in eigen beheer. Ontwerp, grondwerk, metaalconstructie, installatie en service.


PW EQUIPMENT bvba

  1. Verrekijker 63
  2. 8750 Wingene
  3. T +32 (0)51 78 09 47
  4. Gsm Pieter +32 (0)477 62 60 78
  5. Gsm Willem + 32 (0)472 95 39 55
  6. info@pw-equipment.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.