laatste nieuws

4 september 2009

Sinds 2009 is PW equipment actief op de Belgische markt als professionele partner van garage materiaal. De onderneming , gevestigd in Tielt, wordt geleid door de broers Pieter en Willem Vergote.

Wij liften uw werkplaats naar een hoger niveau

Wij zijn een echte hefbrugspecialist. Wenst u een hydraulische schaarlift voor in de showroom met twee verdiepingen, een stevige 2-palenbrug  voor bestelwagens , een pneumatische hefbrug voor uw carrosseriewerkzaamheden, een stempelbrug met 5 jaar garantie, dan is PW equipment uw ideale liftpartner. U hebt keuze uit 6 merken: het oerdegelijke Rotary en Zippo, FOG, ETG, Herkules en een primeur voor België: “Power Lifts”, kwalitatieve hefbruggen met 3 jaar garantie aan scherpe prijzen.

FACOM, FFB, FOG

PW equipment is de nieuwe servicepartner voor FACOM, FFB, FOG garage materiaal in de belux. De garagehouder kan rekenen op een uiterste efficiënte en snelle service.

 Op korte termijn vonden er enkele herstructureringen, fusies en overnames plaats waardoor het merk FACOM veranderde in FFB en sinds oktober 2009 in FOG automotive. Een nieuwe naam, maar de kwaliteit van de rem- en schokdemperbanken, gasanalyse-apparatuur ,  demonteerders, wielbalancers, wieluitlijners, aircotoestellen en hefbruggen bleef behouden.

 

Van alle markten thuis

Verder profileren wij ons ook als een speler voor turn-key projecten. Wij verzorgen u volledige werkplaats van de nodige energievoorzieningen, olie- en afzuignetwerk.

Wij kunnen u kwalitatieve producten aanbieden waar garanties voor zich spreken en service een levenswijze is!

Aan de andere zijde bieden wij ook een Powerline aan, prijs-kwaliteit onklopbare formules. De producten worden ontworpen door PW equipment en samengesteld en geassembleerd in internationale state-of-the-art onderneming met iso-9000 kwaliteitscertificaat en CE-keuring.

Meer nieuws:

product spotlight

Hofmann Megamount 701 racing

Hofmann Megamount 701 racing

extra

Extra informatie