+32 (0)51 78 09 47 info@pw-equipment.be

Equipment d'atelier - monte-voitures

Sinds 2009 is PW equipment actief op de Belgische markt als professionele partner van garage materiaal. De onderneming, gevestigd in Tielt, wordt geleid door de broers Pieter en Willem Vergote.

Wij zijn een echte hefbrugspecialist. Wenst u een hydraulische schaarlift voor in de showroom met twee verdiepingen, een stevige 2-palenbrug voor bestelwagens, een pneumatische hefbrug voor uw carrosseriewerkzaamheden, een stempelbrug met 5 jaar garantie, dan is PW equipment uw ideale liftpartner.

Wij kunnen u kwalitatieve producten aanbieden waar garanties
voor zich spreken en service een levenswijze is!

- PW Equipment

facom, ffb, fog

PW equipment is de nieuwe servicepartner voor FACOM, FFB, FOG garage materiaal in de belux. De garagehouder kan rekenen op een uiterste efficiënte en snelle service.

Op korte termijn vonden er enkele herstructureringen, fusies en overnames plaats waardoor het merk FACOM veranderde in FFB en sinds oktober 2009 in FOG automotive. Een nieuwe naam, maar de kwaliteit van de rem- en schokdemperbanken, gasanalyse-apparatuur,  demonteerders, wielbalancers, wieluitlijners, aircotoestellen en hefbruggen bleef behouden.

Van alle markten thuis

Verder profileren wij ons ook als een speler voor turn-key projecten. Wij verzorgen u volledige werkplaats van de nodige energievoorzieningen, olie- en afzuignetwerk.

Aan de andere zijde bieden wij ook een Powerline aan, prijs-kwaliteit onklopbare formules. De producten worden ontworpen door PW equipment en samengesteld en geassembleerd in internationale state-of-the-art onderneming met iso-9000 kwaliteitscertificaat en CE-keuring.

PW EQUIPMENT bvba

  1. Verrekijker 63
  2. 8750 Wingene
  3. T +32 (0)51 78 09 47
  4. Gsm Pieter +32 (0)477 62 60 78
  5. Gsm Willem + 32 (0)472 95 39 55
  6. info@pw-equipment.be

Restez au courant

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.